Mestdistributie
& transport

Sinds 1999 zijn wij actief in mestdistributie en handel. Wij opereren in binnen- en buitenland. Met ons wagenpark kunnen wij vloeibare en los gestorte producten transporteren. Lees verder voor een uitgebreid overzicht van onze dienstverlening.

Heeft u
specifieke vragen?

Neem contact op voor specifieke vragen of wensen. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Transport
Mogelijkheden

Tankoplegger

Deze worden ingezet voor het vervoer van drijfmest en andere vloeibare producten. De opleggers maken gebruik van stuurassen voor moeilijk bereikbare locaties. Tevens zijn ze uitgerust met GPS, weeginstallatie en geschikte monsterapparatuur.

Walking floor

Volumineuze los gestorte producten transporteren wij met onze walking floor opleggers. Door de beweegbare vloer kunnen wij lossen op locaties waar een kipper niet kan lossen.

Containerauto

Wij leveren containers bij klanten met een doorlopend productieproces, zodat de productie nooit stokt doordat wij constant kunnen wisselen.

Kipper

Kiepopleggers met graanschuif. Hiermee kan gedoseerd worden gelost.

Onze diensten

Transport

Gebr. Oude Lenferink is gespecialiseerd in het transport van agrarische producten. Met ons wagenpark vervoeren wij zowel meststoffen als biomassa, reststromen en veevoer.

Export

Wij zijn actief binnen de internationale handel in meststoffen en biomassa, onder andere in Duitsland, Frankrijk, Belgiƫ en Polen. Wij leveren onze producten aan zowel akkerbouwbedrijven als biogasinstallaties.

Mest op Maat

Wij komen onze klanten tegemoet in specifieke wensen voor NPK-waarden in meststoffen. Door onze eigen verwerkingsinstallaties en bewerkingsmogelijkheden kunnen wij mest op maat leveren voor een optimale opbrengst per hectare.

Bekijk onze dienstverlening