Over
ons

Gebroeders Oude Lenferink B.V. is sinds 1999 actief als erkend intermediair en transportbedrijf. Wij zijn sterk in de distributie van meststoffen en overige agrarische handel, zowel vast als vloeibaar, in binnen- en buitenland. Naast mestdistributie richten wij ons op mestverwerking en het opwekken van duurzame energie.

Geschiedenis

Ons bedrijf vindt haar oorsprong in de varkenshouderij. Door het gestaag groeien van ons varkensfokbedrijf, kwamen wij steeds vaker in aanraking met de transportsector. Vanwege onze nauwe betrokkenheid met de agrarische sector in al haar facetten, was het voor ons mogelijk om leveranciers en afnemers van meststoffen en overige producten aan elkaar te koppelen en het transport hiervan te verzorgen. Inmiddels zijn onze chauffeurs met vrachtauto, tankoplegger of walking floor een vertrouwd beeld op de weg in binnen- en buitenland.

Circulaire economie

Distributie

Ons bedrijf richt zich met name op de afname van alle mestsoorten van veehouderijen en de plaatsing hiervan bij akkerbouwers en extensieve veehouders.

Transport

Ons wagenpark van tankopleggers, walking floors en containerauto’s rijdt in binnen- en buitenland. Wij transporteren meststoffen en overige agrarische producten.

Verwerking

Installaties op verschillende plekken in Nederland geven ons de mogelijkheid om mest te verwerken voor export naar het buitenland.

Locaties

Gebr. Oude Lenferink
Oldenzaalseweg 134
7666 LH Fleringen

Biovender
Oldenzaalseweg 134
7666 LH Fleringen

Bonterra
Oldenzaalseweg 134
7666 LH Fleringen

Porkwatt BV
Oldenzaalseweg 134
7666 LH Fleringen

Groengas Beilen BV
Brunstingerveld 8a
9411 VJ Beilen

Groengas Hoogezand BV
Kielsterachterweg 7
9603 TA Hoogezand

Drenthe Power BV
Mr J.B. Kanweg 105
9439 TE Witteveen