Varkens
fokbedrijf

Van oudsher zijn wij een varkensfokbedrijf. Onze boerderij aan de Oldenzaalseweg is in de loop der jaren uitgegroeid tot bloeiend bedrijf. Op deze pagina leest u meer over ons varkensfokbedrijf.

Meer weten over
ons varkensfokbedrijf?

Meer weten over ons varkensfokbedrijf?

Bedrijf

Hoe het begonnen is

Sinds 1955 worden er al varkens gehouden op de locatie waar het varkensfokbedrijf zich vandaag de dag nog steeds bevindt. Het bedrijf werd van generatie op generatie overgedragen en in de loop der jaren is het bedrijf steeds verder gegroeid.

Wat wij nu doen

Wij beschikken over een modern varkensfokbedrijf waar vleesbiggen op een duurzame manier worden gefokt voor export naar het buitenland. De leefomgeving van de vleesbiggen staat hoog in het vaandel, zodat het vee over een goede gezondheid beschikt. Met een gedreven team van meer dan 10 medewerkers worden de dieren optimaal verzorgd.

Wat ons uniek maakt

De verwerkingsinstallaties op ons bedrijf verwarmen alle stallen waarin de varkens lopen. Op die manier gaat er geen energie verloren en bevindt er zich een duurzaam netwerk op het erf. Onze onderneming probeert dus in alle gevallen te voldoen aan de constant verscherpende milieu- en duurzaamheidseisen.